Založ si blog

Tak trocha z iného zorného uhľa o kandidátoch na post prezidenta SR – 2. časť

5. Prof. MUDr. Viliam Fischer, CSc. (nezávislý, už tretí v poradí)

Teraz má takmer 76 rokov. Keby bol 8,5 hod. denne v práci, tak na tie všetky funkcie a aktivity, ktoré zastáva, by mal už prežité dva životy, teda 150 rokov – poriadne starý kmeť.

Tlak máš vysoký, vráť 30 strieborných (za tú nezávislosť) a ži si pokojne a v pohodlí so svojím vysokým dôchodkom. Okrem toho zasypaný medailami a vyznamenaniami, len aby si sa nezadusil pod toľkou slávou! V programe prezidenta sa uvádzaš ako autor prvej transplantácie srdca. Klameš! Prvú transplantáciu robil doc. MUDr. Kužela. Chceš iba jednu zdravotnú poisťovňu – to chce aj Fico. Chutný slogan z minulosti „Najlepší lekár medzi chatármi a najlepší chatár medzi lekármi“, ktorý koloval o tebe si už zlikvidoval, a to je dobre!

 

6. JUDr. Pavol Hrušovský, kandidát ľudovej platformy

Je to skôr pravicovo-maďarská koalícia. Jeho kandidatúru podporil poslanec Hlina – bitkár v parlamente.

Pracovne a politicky sa šplhal stále hore a hore! Výška platu – lakomosť kresťana katolíka? Šplhal sa aj v politických funkciách. No medzi tým „napľul do tváre svojho strýka arcibiskupa Hrušovského doslova a do bodky! Ten mu to ako kňaz určite odpustil. Ale ako člen a poslanec KDH nehlasoval za Ústavu SR, a teraz chce byť prezidentom tej istej Slovenskej republiky? To chce napľuť do tváre aj nám? Všetkým Slovákom? No my nie sme kňazi, my tak ľahko neodpúšťame.

 

7. PhDr. Ján Jurišta (za KSS)

V programe prezidenta ohúril vetou: „Mám konkrétne návrhy, ako vyviesť krajinu z krízy.“ Veď to je na Nobelovu cenu! Prečo si doteraz čušal, keď iba KSS má v programe demokratizáciu ekonomiky? Hurá, buďme všetci komunisti! Pán diplomat – stačí!

 

8. Ing. Andrej Kiska (nezávislý, už štvrtý v poradí)

Nechal si však vyvesiť billboard, že je prvý nezávislý kandidát na prezidenta. Neznalosť abecedy hraničí s analfabetizmom!

Prvý je uprímný – priznáva dve manželstvá. Vyštudovaný elektrotechnik.

Prečo pán Ing. emigroval do USA v roku 1990? Ponížil si sa na prácu pri benzínovej pumpe. Kde je tá národná hrdosť? Preto si sa z tej d o b r o t y vrátil domov? Pracoval v kadejakých splátkových organizáciach, potom aj v charitatívnych. „Dobrý anjel“. Napísal si publikáciu: „Vezmi život do svojich rúk“, lenže tie tvoje ruky dočahujú veľmi vysoko.

 

Program prezidenta:

„Aby sa dávky a podpora štátu nedostávali lajdákom, ktorí pracovať nechcú, a ani bohatým občanom.“ To chce aj pán Kotleba. Podoba čisto náhodná. Posledný bod programu ako prezident: „SEBAVEDOMÉ SLOVENSKO“. To si sa musel pchať do zadku v USA, aby si pochopil, čo je to národná hrdosť?

Si konfrontačný, útočíš na Fica, vraj neférová kampaň. Fico ako právnik to robí podľa zákona.

Tak trocha z iného zorného uhľa o kandidátoch na post prezidenta SR – 3. časť

18.02.2014

9. Milan Kňažko (nezávislý – už piaty) Píše, že je ženatý – verím, ale koľký krát? Prvú ženu si si priniesol z Francúzska – dcéru gymnaziálneho profesora. Mala ešte troch bratov. Miesto lásky si ju umoril na smrť. Zamykal si ju doma, urobil nesvojprávnou, až si ju zmárnil. Zo stavebnej priemyslovky (aby si vzal keľňu) šiel si radšej do VŠMU. Zamestnania: [...]

Tak trocha z iného zorného uhľa o kandidátoch na post prezidenta SR – 1. časť

17.02.2014

Keď si v kľude sadnete a začnete čítať tie ódy a celé elaboráty na jednotlivých kandidátov na post prezidenta SR, tak mi nedá tie výlevy troška okoreniť, aby mám bolo jasnejšie, čo sú to za ľudia, aký je to galimatiáš – dokonca až drzosť. Jednoducho chýba mi u viacerých „bon ton“ – etika – úprimnosť hovoriť pravdu, nebyť konfrontačný a útočiť na [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5424x
Priemerná čítanosť článkov: 1808x

Autor blogu

Kategórie

Archív