Založ si blog

Tak trocha z iného zorného uhľa o kandidátoch na post prezidenta SR – 3. časť

9. Milan Kňažko (nezávislý – už piaty)

Píše, že je ženatý – verím, ale koľký krát? Prvú ženu si si priniesol z Francúzska – dcéru gymnaziálneho profesora. Mala ešte troch bratov. Miesto lásky si ju umoril na smrť. Zamykal si ju doma, urobil nesvojprávnou, až si ju zmárnil.

Zo stavebnej priemyslovky (aby si vzal keľňu) šiel si radšej do VŠMU.

Zamestnania: Stúpal hore, ba ešte vyššie. Najviac ho podržal Dr. Mečiar. Samé ministerské kreslá, ba aj minister bez kresla. Kde si vlastne sedel a čo si vlastne robil? V roku 1989 – 90 bol poradcom prezidenta Havla. Obľúbený slogan „každý kráľ má svojho šaška a Havel má svojho Kňažka“ sa dlho držal medzi ľudom.

Politické pôsobenie bolo aj jeho zamestnanie. Bol vychovávaný proti komunistickému režimu! Preto bol vybratý na štúdium vo Francúzsku? Bol poriadny zväzák, ak nie už člen KSS – alebo spolupracovník.

Vrátil titul „zaslúžilý umelec“, ktorý mu dali komunisti.

 

Program prezidenta:

„…samý vulgarizmus, papalášstvo, arogancia, s t á d o v i t o s ť, bohapusté lži, prejedanie budúcnosti“ – to povedal Dr. Mečiar; Politická prostitúcia (to robil aj on, prechádzal zo strany do strany).

Upozornenie: Synáčku, vláda 1 strany, keď vznikne na základe slobodných volieb, je prejavom súhlasu s jej programom a nie stádovitosť!! Nie sme hovädzí dobytok – neurážaj všetkých, ktorý ho volili.

 

10. Prof. RNDr. Milan Melník DrSc. (nezávislý – už šiesty v poradí)

Máš 75 rokov, práve zrelý do dôchodku! V prezidentských voľbách v roku 2009 ťa vytiahol ako svoj veľký tromf (veď taký vedec, zasypaný medailami, rádmi, toľko študiných pobytov – čo stálo nemálo peňazí, no nik ťa nepoznal). Aj tých 1,05 % neboli tvoje hlasy, ale Mečiarove, to boli jeho voliči. Aj pred nežnou sme mali docentov a profesorov, ktorí mali veľký doktorát a neboli straníci.

 

Program prezidenta:

Sa opakuje ako u všetkých. Všimnúť si treba ochranu prírodného a kultúrneho bohatstva Slovenska. Blahoželám, si prvý, ktorý si to do programu dal.

Poznámka: Zápis do svetovej encyklopédie ako Vedecká osobnosť sveta, s medailou a dekrétom – to bola finančne drahá vec, stálo to 500 000 Sk – takže to bol asi sponzorský dar od HZDS-ĽS.

Varovanie: Porekadlo „…dvakrát stúpiť do tej iste rieky… nekončí dobre…“ Fiasko nepotrebuješ, odstúp.

 

11. Mgr. Helena Mezenská (OĽaNO)

Nuž dieťa moje, s tou sociológiou a ruštinou by si mohla učiť na Slovanskom gymnáziu v Bratislave.

Tie zamestnania: Všade bol, všetko videl, všetko vie. Dievča pre všetko, čo prináša zisk. Cez petície si sa dostala až do parlamentu. Zviditeľnila si sa ako Hedviga Malinová – možno si aj životného partnera nájdeš.

Citujem: Nie občania, ale nadprirodzené sily, ktoré nasáva z vesmíru ju popudili, aby kandidovala na post prezidenta SR. Bože, osvieť jej rozum, lebo aj tí, čo jej boli naklonení, sa od nej odvrátia. Veď vesmírneho prezidenta sme ešte nemali!! Alebo máme byť ufóni?

 

12. Doc. JUDr. Radoslav Procházka, PhD. J.S.D. (nezávislý – siedmy v poradí)

Ale si závislý, od KDH. Promoval si ako Mgr. Kedy si získal doktorát? Tie všelijaké zahraničné pobyty ti hradil socialistický štát, a teraz Slovenská republika.

Činnosť: Závideniahodná, od súkromnej advokátskej praxe až živnostník (tlmočenie, preklady).

Nie si dobrý právnik, porušil si jazykový zákon. Veď v SR je štátnym a úradným jazykom slovenčina. A tebe asi sponzori na južnom Slovensku nechali vytlačiť billboardy len v maďarčine (každý hlas je dobrý).

 

Program:

Ako všetci „…vyrovnám štátny rozpočet…“ – umelec! Ďalšia mu Bohom daná hrivna.

Citujem: „Upevním svoju autoritu“, to je ale sebeláska, až narcizmus!

Rada: Počkaj chlapče času, ako kukurica klasu! Raz to môže byť.       

Tak trocha z iného zorného uhľa o kandidátoch na post prezidenta SR – 2. časť

17.02.2014

5. Prof. MUDr. Viliam Fischer, CSc. (nezávislý, už tretí v poradí) Teraz má takmer 76 rokov. Keby bol 8,5 hod. denne v práci, tak na tie všetky funkcie a aktivity, ktoré zastáva, by mal už prežité dva životy, teda 150 rokov – poriadne starý kmeť. Tlak máš vysoký, vráť 30 strieborných (za tú nezávislosť) a ži si pokojne a v pohodlí so svojím vysokým dôchodkom. [...]

Tak trocha z iného zorného uhľa o kandidátoch na post prezidenta SR – 1. časť

17.02.2014

Keď si v kľude sadnete a začnete čítať tie ódy a celé elaboráty na jednotlivých kandidátov na post prezidenta SR, tak mi nedá tie výlevy troška okoreniť, aby mám bolo jasnejšie, čo sú to za ľudia, aký je to galimatiáš – dokonca až drzosť. Jednoducho chýba mi u viacerých „bon ton“ – etika – úprimnosť hovoriť pravdu, nebyť konfrontačný a útočiť na [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5425x
Priemerná čítanosť článkov: 1808x

Autor blogu

Kategórie

Archív